Betűméret

Bejelentkezés

  • n1.jpg
  • n2.jpg
  • n3.jpg
  • n4.jpg

NEDAP termékek körében megtalálhatók a legkülönfélébb teljesítményű és alakú vevőantennák, melyek igazodnak az adott üzlet berendezéséhez. Akár reklámhordozóként is használhatók, de átlátszó antennák is megtalálhatók termék skálánkban.

Nedap kapuk találhatók az alábbi üzletláncokban:

"Cégünk 2011tavaszán került kapcsolatba a Pentolt Kft.vel, mint a Nedap áruvédelmi rendszerek tervezésével és gyártrásával foglalkozó holland vállalat magyarországi képviseletével. Az adott évben mintegy 50 üzletünkben telepített a Pentolt Kft. áruvédelmi rendszereket. Az boltjaink döntő többségét határidőre kellett áruvédelemi kapukkal ellátni. Ezt a feladatot is sikerült jelentős fennakadás nélül, nagy alapossággal abszolválni.
Úgy gondoljuk, hogy a megbízható, naprakész partneri együttműkődés és a precíz munkavégzés volt az, amivel tudnánk jellemezni a Pentolt Kft. munkatársainak közremüködését az összes közös projektünk esetén."

Anga Tamás
revizió vezető
Rossmann Magyarország Kft .

"A Pentolt Kft, mint a Nedap EAS rendszerek magyarországi disztributora 8 áruházunkba telepített áruvédelmi antennákat. Tapasztalataink alapján a megrendelt munkálatokat a méltan elvarható precizitással és kőrültekintéssel végezték. Nagyon segítőkészek és gyorsak voltak abban az esetben is, amikor más, korábbi, nem általuk installált Nedap rendszereket kellett megjavítani, felprogramozni. Részünkről mind a szerviztevékenységgel, mind az új telepítéseknél történt munkavégzéssel teljes mértékben elégedettek vagyunk. Különösen kiemelnénk a megbízható, lelkiismeretes kapcsolattartást."

Csécs Ferenc
Műszaki vezető
Deichmann Cipőkereskedelmi Kft.